Kontakto Saponando Albania


Format e kontaktit të Saponando Albania

Saponando Albania

Detergjent me rubinet

Saponando Albania është përfaqësues zyrtar i markës Saponi&Più me qendër në Itali, e specializuar në prodhimin dhe shitjen e detergjentëve.

Rruga e Barrikadave
Tiranë, Shqipëri

E-mail: info@saponando.al

Mob: +355 67 4844 123

Mob: +355 69 7424 044

Emër (required)

Email (required)

Objekti

Mesazhi