Rreth nesh

saponando logoSaponando Albania është përfaqësues zyrtar i markës Saponando S.r.l. me qendër në Itali, e specializuar në prodhimin dhe shitjen e detergjenteve për përdorim personal dhe profesional.

Produktet e Saponando janë pa nikel dhe të biodegradueshme 90%.

Duam të ulim konsumin e tepruar të plastikes, kështu që mjafton te vini vetëm me enë tuaj të deshiruar, duke shmangur koston e paketimit, reklamimit dhe transportit.

Cmimi është për kg dhe nuk ka kufizime minimale ose maksimale për blerje!