AVANTAZHET SAPONI&PIU
1

Cilësi shumë e lartë

2

Çmime konkuruese

3

Produkte ekologjike dhe antialergjike

3

Respekt për Mjedisin

Orari i Hapjes

Saponando Shop

Rr. e Barrikadave
  • 08:00 - 20.30
  • Pushim
.

Gamë e gjerë produktesh për pastërtinë dhe kujdesin e shtëpisë tuaj

Për më shumë informacion na telefononi në 067 4844 123


Klientët tanë

  • Hotel-Areela
  • bar-pasticeri-valle-verde
  • amantia-ristorante-pizzeria-tirane
  • Hotel-california
  • liburnetik-organisation
  • klinika-dentare-lako